تحت چه عنوان از مشاور املاک متخلف که از استرداد قرارداد اصل امضا شده دو طرف قرارداد فروش ملک خودداری می کند شکایت کنم

مشاور املاکی در تاریخ 11/05/1399(نزدیک به 5 سال پیش ) در معامله مربوط به قرارداد فروش ملک که شماره قرارداد را به طرفین قرار داد دادند (مبایعه‌نامه ق ش 1097 ) به بهانه آخر وقت بودن و موفق نشدن به گرفتن کد رهگیری برای قراردادی که ممضی به امضای طرفین قراردادشده بود، به طرفین اعلام کرده که بعد از اخذ کد رهگیری قراردادها به شما ارسال می شود و به جهت اقامت اینجانب در خارج از کشور امکان تردد و پیگیری دریافت نسخه قرارداد به صورت حضوری میسر نشد و به تماسهای اینجانب هم ترتیب اثر ندادند و مشاور املاک تاکنون از دادن قرارداد ها خودداری کرده و هر دفعه به بهانه مختلف مدعی تغییر مدیریت و یا جابجایی دفتر و در آخر مدعی مفقود شدن آنها شده است که طبق قانون مشاور املاک موظف است تصویر اسناد و مدارکی که در قرارداد به آن استناد شده و ممضی به امضاء طرفین قرارداد می باشد را تا 5 سال در واحد صنفی خویش نگهداری نماید قابلیت شکایت و پیگیری در اتحادیه را دارد و باید اصل مبایعانه وتصویر اسناد و مدارکی که در قرارداد به آن استناد شده را ارائه دهد که از این کار امتناع می کند که در یک ماه گذشته دو مرتبه مراجعه حضوری به دفتر ایشان داشته ام و هر دفعه قول یکروزه یا 48 ساعته تحویل اصل قرارداد داده ولیکن اقدامی انجام نداده است به اتحادیه برای شکایت رجوع کردم اتحادیه حتی از ثبت شکایت اینجانب خودداری کرده واعلام نمود شما هیج مدرکی که این قرارداد اصلا وجود داشته و در مشاور املاک مورد بحث انجام شده ندارید وبا وجود اینکه اعلام کردم دو شاهد قرارداد امضا کرده و از پیامکهای رد و بدل شده کاملا مشخص است که عقد قرارداد در این بنگاه وجود دارد ولیکن اتحادیه از ثبت شکایت امتناع کردند و گفتند این ادله در دادگاه معتبر است اینجا معتبر نیست و شکایت خود را در دادگاه ثبت کنید لازم بذکر است که خریدار معامله به جهت قرض زیاد و داشتن حکم جلب از شکات زیاد متواری است و امکان دسترسی وجود ندارد سوال
1- عدم ثبت شکایت توسط اتحادیه چکار کنم به کجا شکایت کنم
2- چگونه بنگاه را ملزم به اخذ نسخه قرارداد کنم
3-اگر باید به دادگاه از بنگاه به جرم خیانت در امانت شکایت کنم طبق مرور زمان خیانت در امانت یک سال بوده و تاریخ ان منقضی شده است ؟
4-چون قرارداد ندارم نمی توانم برای فسخ یا ابطال اقدامی انجام دهم و به جهت اینکه شخص خریدار کلاهبردار از اب درامده و متواری است بیم ان می رود که نسخه خود را گرفته باشد و از ان سو استفاده کرده باشد برای جلوگیری از این قضیه چه کنم که این قرارداد در اینده مشکل ساز نشود تحت چه عنوان از طرف دیگر قرارداد شکایت کنم که از قرارداد ممکن است دستش باشد سو استفاده نکند

وضعیت: باز (دارای اعتبار برای حداکثر 3 پاسخ)
میزان حق المشاوره (برای هر پاسخ): 300,000 ریال
مهارت: خیانت در امانت
2 پاسخ
288 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۰۹:۱۴